Фото галерија

2022. - ПОСЕТА ПРЕДМЕТНИХ НАСТАВНИКА ОДЕЉЕЊИМА 4. РАЗРЕДА

Ученици четвртог разреда у Мајуру и Колару, уз подршку својих учитељица, дочекали су своје будуће предметне наставнике који ће им предавати у петом разреду. Ученицима су своје предмете представили: наставница биологије Ивана Цоцић, наставница српског језика и књижевности Јелена Гавриловић Миликић, наставница математике Марија Милосављевић, наставница географије Маријана Цветковић, наставница хемије Радица Јовановић, наставница информатике и рачунарства Мила Нешић, наставница физике Марија Алексић и наставник историје Стефан Сретеновић.
27.5.2022. - Угледни час: ФРАНЦУСКА

Дана 27.5.2022. одржан је угледни час “Француска” - корелација француског језика и географије. Наставница француског језика, Биљана Ђокић и наставница географије, Ана Аиро су на занимљив начин са ученицима 6/2разреда, утврдиле најважније одлике француске привреде и туризма. Часу су присуствовале директорка школе, Верица Ивановић Јовановић и педагог школе, Весна Недељковић.
eTwining пројекат: "Албум мога завичаја"

Ученици 3/1 разреда са учитељицом Ружицом Стојановић Ђорђевић завршили су још један пројекат. Све активности eTwining пројекта "Албум мога завичаја", који је трајао пуних седам месеци, пратило је путовање Албума завичаја који је у Мајурску школу стигао из Чачка. Након што је албум оплемењен подацима о нашем завичају и поздравом директора ОШ “Радислав Никчевић”, Верице Ивановић Јовановић, албум је кренуо пут Смедерева. Након путовања Албума до Грчке, Турске, Северне Македоније, Хрватске и Србије, ових дана албум завршава своје путовање, а наши ученици пуни нових сазнања, пријатељстава и искустава завршавају један диван пројекат на који смо итекако поносни.
УГЛЕДНИ ЧАС СРПСКОГ И ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА - ,,ШЕКСПИРОЛОГИЈА“

У среду 08.06. 2022. године наставница српског језика и књижевности Јелена Гавриловић Миликић и наставница енглеског језика Тамара Ивановић одржале су угледни час у одељењу 8-1 под називом ,,Шекспирологија“. Ученици су имали прилику да се упознају са основним елементима драме као и са писцем Вилијемом Шекспиром који се у свету сматра ,,Краљем драме“. Поред презентације коју су ученици припремили, они су највећа Шекспирова дела приказали кроз глуму и казивање монолога. У увом угледном часу уживали су и ученици и присутни гости.
Млади фудбалери одељења 1/1

Млади фудбалери , ученици 1/1, на турнирима у фудбалу постигли су следеће резултате: Тадија Јовановић - КУП ПРИЈАТЕЉА ЈАГОДИНЕ 2022. - прво место. Страхиња Костић - Турнир у Ћићевцу, треће место.
Посета ученицима четвртог разреда у Драгошевцу

Наставница српског језика Ивана Јаковљевић, наставница математике Марија Ристић, наставница информатике и технике и технологије Мила Нешић и наставник историје Стефан Сретеновић посетили су ученике четвртог разреда у Драгошевцу, упознали са са њима и представили им предмете које предају.
Посета ученицима четвртог разреда у Главинцима

Наставница српског језика Ивана Јаковљевић, наставница математике Марија Ристић и наставница информатике и технике и технологије Мила Нешић посетиле су ученике четвртог разреда у Главинцима, упознале са са њима и представиле им предмете које предају кроз занимљиве активности.
Посета ученицима четвртог разреда

Наставница математике Марија Ристић посетила је ученике четвртог разреда у Колару и упознала се са њима. Заједно су утврдили лекцију о израчунавању површине и запремине коцке и квадра.
2.6.2022. - Спасовдан у Драгошевцу

Спасовдан, један је од најсрећнијих празника. Празник када се Исус Христ после 40 дана од Ускрса јавио. Ово је срећан дан и пролећни празник. Ученици школе у Драгошевцу, са учитељицом Горданом Марковић, посетили су цркву и присуствовали верском обреду посвећеном овом празнику. ,,СВЕТИ СПАСЕ - СПАСИ ДУШЕ НАШЕ ".
Такмичење "Млади виртоуз"

На такмичењу "Млади виртоуз" одржаном у Београду, ученица 4/1 разреда, Теодора Крстић, освојила је прво место.