Фото галерија

Једнодневни излет на Копаоник

БЛИЖЕ НАМ СЕ ПРАЗНИЦИ

Школски пројекат"Буди фит уз микробит"

РАСТЕМО ЗА ЈОШ ЈЕДНУ НОВУ ГОДИНУ

У СУСРЕТ ПРАЗНИЦИМА ( СВЕ НАМ ЈЕ БЛИЖА 2020. ГОДИНА)

Кећење јелке у холу школе
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

7. децембра 2019. године одржано је Општинско такмичење из математике. Наши ученици су постигли следеће резултате: Елеонора Стојановић 4/1 - 2. место Михајло Крстић 4/1 - 3. место Урош Костић 4/1 и Лука Пљеваљчић 4/1 – похвале Андрија Пантић 6/2 – похвала
САРАДНИЧКИ ЧАС: Појам и настанак првих насеља

У среду 4.12.2019. године, са одељењем 6-1, одржан је сараднички час ликовне културе, географије и српског језика и књижевности.
Верска настава-угледни час

У понедељак 4. 11. 2019. године, одржан је угледни час из верске наставе. Тема часа је била " Пост". Реализатори овог часа су били ученици 8/1 разреда и наставник Младен Ристановић.
1. Децембар – Светски дан борбе против ХИВ/АИДС-а

Светски дан борбе против ХИВ/АИДС-а ове године се обележава под слоганом „ПОПУНИМО ПРАЗНИНУ У ЗНАЊУ, ПРЕВЕНЦИЈИ И ПОДРШЦИ ОСОБАМА КОЈЕ ЖИВЕ СА ХИВ-ом”. За ученике 7.и 8. разреда наше школе, педагог Марина Танасковић и библиотекар Маја Мићовић, припремиле су пригодан филм након кога је била интересантна дискусија.
Међународни дан толеранције – 16. новембар

„Толеранција представља прихватање различитости у најширем смислу и свест да свако људско биће заслужује поштовање. То није израз слабости, попустљивости нити је негативна особина. Толерантна особа је она која се држи својих уверења, али и прихвата чињеницу да и други имају право на своје мишљење као и право да буде оно што јесте. Толеранција се мора учити, као што морамо научити и како да сукобе мирно решавамо јер су они саставни део живота свакога од нас. Сви заједно треба да градимо културу мира, толеранције и разумевања, и да радимо на стварању отвореног и толерантног друштва које уважава различитост и свима пружа једнаке шансе и могућности“ Реализатори активности Маја Мићовић, библиотекар, Марина Танасковић, педагог, учитељи и ученици од првог до четвртог разреда.