Фото галерија

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ПЛИВАЊУ

Окружно такмичење у пливању одржано је 19.11.2019. године. Наше ученице Теодора и Елеонора освојиле су прво и друго место.
ЗАПОСЛЕНИ У УСТАНОВИ

ДАН ВУКОВОГ РОЂЕЊА

6.11.2019. године ученици старијих разреда школе у Колару, обележили су Дан Вуковог рођења пригодном презентацијом.
такмичење МАТЕМАТИКА

За све ученике, љубитеље математике, 7.11.2019.године одржано је школско такмичење.
Час додатне наставе - на мало другачији начин

Коришћењем интересантне технике "Дрво проблема и дрво решења - циљева", одржан је сараднички час додатне наставе са темом "Планети Земљи помажи у рециклажи". Организатори и реализатори часа су наставнице географије и информатике и рачунарства, Маријана Цветковић и Мила Нешић са ученицима 7-1 разреда.
ЧАС ОДЕЉЕНСКОГ СТАРЕШИНЕ – НА ДРУГАЧИЈИ НАЧИН

Једна од тема за час одељенског старешине је „Како побољшати успех у одељењу“? Одлучили смо да применимо интересантну технику дрво проблема и дрво решења-циљева. Час је одрађен у одељењима 5/2 и 6/2, а организатори и реализатори часа су одељенске старешине Александра Рацић и Марија Ристић.
ИЗЛЕТ НА ГРЗУ

19.10.2019. ученици 5. и 6. разреда, у оквиру обавезних физичких активности, са својим наставницима ишли су на Грзу.
МОЈ ЈЕ СТАВ – ЖИВОТ ЗДРАВ

Усарадњи са родитељима одељенске старешине и учитељи припремили су различита јела и воћне салате у којима су сви заједно уживали.
ПРЕЗЕНТАЦИЈА О ЗДРАВОЈ ИСХРАНИ

У среду 16. октобра, у библиотеци матичне школе одржана је презентација о здравој исхрани за ученике од 5 до 8 разреда. Ученица осмог разреда Теодора Савић је осталим ученицима представила начине правилне и здраве исхране, као и многе корисне савете везане за здраву храну. Ученици су се упознали и са необичним јеловницима и навикама у исхрани широм света . За крај су имали задатак да попуне пирамиду исхране користећи информације које су чули и запамтили у току презентације.
СВЕТСКИ ДАН ХРАНЕ У КОЛАРУ