Фото галерија

ИЗЛЕТ НА ГРЗУ

19.10.2019. ученици 5. и 6. разреда, у оквиру обавезних физичких активности, са својим наставницима ишли су на Грзу.
МОЈ ЈЕ СТАВ – ЖИВОТ ЗДРАВ

Усарадњи са родитељима одељенске старешине и учитељи припремили су различита јела и воћне салате у којима су сви заједно уживали.
ПРЕЗЕНТАЦИЈА О ЗДРАВОЈ ИСХРАНИ

У среду 16. октобра, у библиотеци матичне школе одржана је презентација о здравој исхрани за ученике од 5 до 8 разреда. Ученица осмог разреда Теодора Савић је осталим ученицима представила начине правилне и здраве исхране, као и многе корисне савете везане за здраву храну. Ученици су се упознали и са необичним јеловницима и навикама у исхрани широм света . За крај су имали задатак да попуне пирамиду исхране користећи информације које су чули и запамтили у току презентације.
СВЕТСКИ ДАН ХРАНЕ У КОЛАРУ

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА У КОЛАРУ

Пригодним програмом који су спремили ученици од 5-8 разреда са својим наставницима обележена је Дечија недеља. Ученици су рецитовали, певали, гледали филм о вршњачком насиљу и презентацију о дечјим правима. Представили су се и чланови Ученичког парламента и упознали остале ученике са активностима које су планиране за ову школску годину.
Такмичење у стоном тенису

У понедељак 7. октобра у Хали спортова одржано је такмичење у стоном тенису. Учествовали су ученици седмог разреда: Лазар Јевремовић, Стефан Рајковић и Лука Ђорђевић
„ИМАМО ЦИЉ – ДОЂИ НА СТАРТ“ - ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО

Масовним учешћем у трци деца и млади показују своје опредељење ка здравом начину живота и највишим хуманим вредностима. Ученици наше школе са наставницом Бојаном Живковић учествовали су у овој трци и освојили значајне резултате.
Међународни дан Европских језика - 26. септембар

Буљарице 2019

Мали маутранти четвртаци

Раздвајање четвртака од учитеља Бојана Цветковића, и од наставнице енглеског језика Бојане Цоцић.