"Zero waste" спортске игре младих: Нашим "Муњама" 1. место!

Датум: 12. Februar 2024 13:24 Категорија: Достигнућа

Највећа манифестација аматерског спорта за младе у Европи одржана је и у Јагодини, 8. фебруара, у спортској хали ЈАССА. Дечаци и девојчице из основних школа у Јагодини учествовали су у едукативно-спортском догађају "Zero waste - Буди део игре - Чувајмо нашу планету". Екипа наше школе, која је носила назив "Муње", освојила је прво место у овом надметању. 





У такмичењу су учествовале екипе: Шампиони, Муње, Јагоде, ОШ "17.октобар", ОШБЂ, Вукови с Мораве и Чиста река Смарт. На полигону спретности најбоље се показала нашa екипа "Муње", те су на овој манифестацији заслужено освојили прво место. 





Од првог дана спортских игара младих у Србији, сви програми за децу су бесплатни. Coca-Cola у Србији и ове године подржава настојање Дунав осигурање Спортских игара младих на подручју одрживог развоја учествовањем у великој едукативној кампањи Буди део игре - Чувајмо нашу планету. Овом кампањом Coca-Cola жели да допринесе што позитивнијем утицају на околину и пружи решења за изазове повезане са амбалажом, у складу са својим вишегодишњим пројектом Свет без отпада.