Наши ђаци у новогодишњој хуманитарној приредби

Датум: 29. Januar 2024 13:01 Категорија: Новости

Крај прошле године обележило је више свечаних догађаја, а најзначајнији међу њима била је хуманитарна приредба у јагодинском Културном центру, одржана 25. децембра.
Донатор новогодишњих пакетића био је некадашњи ђак наше школе – господин Милан Јовановић, који данас живи и ради у Америци. Пакетиће су добила сва деца у хранитељским породицама на нивоу општине Јагодина,  као и сви корисници дневних боравака „Свети Трифун“ градског Центра за социјални рад, али и наши ђаци који су учествовали у приредби.





 „Драго ми је што су ме се ученици школе из које сам потекао сетили и отвореног срца пожелели да буду део ове новогодишње приче. Захваљујем се и Верици Ивановић Јовановић, директорки Основне школе „Радислав Никчевић“ у Мајуру, што ми је помогла да и ове године остварим ову своју жељу да моја породица буде макар један мали део живота и одрастања мојих драгих суграђана“, рекао је Милан Јовановић.
У приредби су учествовали и корисници Дневног боравка за децу са сметњама у развоју „Свети Трифун“, као и ученици наше школе „Радислав Никчевић“.
 Поносни смо што смо и ми добили прилику да будемо део овог хуманитарног пројекта, којим смо заједно послали поруку колико је важно да мислимо једни на друге, да чинимо добра дела колико год да смо у могућности, да се трудимо да будемо радосни и да друге учинимо срећнима.


Клик на линк за видео -  https://youtube.com/shorts/J0eQ1PhpFks?feature=share