eTwinning

eTwinning пројекти у школској 2022/2023.

eTwining пројекат „Чудесни свет браће Грим“ - учитељица Ружица Стојановић Ђорђевић.

eTwinning пројекти у школској 2021/2022.

Национална ознака квалитета 2021/22. за пројекате - учитељица Ружица Стојановић ЂорђевићНационална ознака квалитета 2021/22. за пројекат "Глазбени времеплов" - наставница Маријана Цветковић
E-twinning пројекат "Глазбени времеплов"
Пројекат је реализован са ученицима 5. и 6. разреда. Све активности налазе се на линку.
(клик на слику)Ученици 3. разреда у Мајуру, са учитељицом Ружицом Стојановић Ђорђевић, укључили су се у бројне пројекте на Etwiningu.  
Пројекат “Албум мог завичаја” подстакнуће их на истраживања културне и природне баштине села у коме живе и широј околини - завичају. Завичај се више воли и носи у срцу ако се о њему више зна.
У току пројекта”Свака звезда у Андерсеновом свету, лети ка по неком детету”, омогући ће им да се ближе упознају са Андерсеновим бајкама, као најлепшим бајкама које прате једно лепо детињство.
Пројектом “Путујемо на Марс”, винуће их у далека пространства свемира и науке, а кроз бројне активности у оквиру пројекта “Ткачнице живота” бавиће се разумевањем других.
Ученици старијих разреда, са наставницом географије Маријаном Цветковић, укључили су се у пројекат под називом: "Глазбени времеплов".
ETWINNING НАГРАДЕ - НАЦИОНАЛНЕ И ЕВРОПСКЕ ОЗНАКЕ КВАЛИТЕТА 

Маријана Цветковић, наставница географије и ученици млађих и старијих разреда, су у току школске 2020/2021. године учествовали у eTwinning пројектима: 
Празничне чаролије, Лепоте моје домовине и Traveler child, за које су награђени националним и европским ознакама квалитета.


ETWINNING НАГРАДЕ - ЕВРОПСКЕ ОЗНАКЕ КВАЛИТЕТА

Маријана Цветковић, Ружица Стојановић Ђорђевић и ученици млађих и старијих разреда, су у току школске 2019/2020. године учествовали у eTwinning пројектима: „Културно-историјско наслеђе мога града / Cultural & historical heritage of my town“ , „Recycling in the world" Dünyada geri dönüşüm“, " Azbuka/abeceda živog sveta / Alphabet of the living world" и "Dan vrabaca/ Sparrows Day" за које су награђени ознакама квалитета на националном и европском нивоу. 
Рад наших ученика, наставника и школе признати су на највишем европском нивоу.  


НАЦИОНАЛНЕ ОЗНАКЕ КВАЛИТЕТА ЗА 2019/2020. ГОДИНУ
Шта је eTwinning ?eTwinning активности у школској 2019/2020. години

ПРОЈЕКАТ: ДАН ВРАБАЦА

 


Book titled 'Пројекат:'ДАН ВРАБАЦА''
 
ПРОЈЕКАТ: КУЛТУРНО-ИСТОРИЈСКО НАСЛЕЂЕ МОГА ГРАДА
eTwinning активности у школској 2018/2019. години

ПРОЈЕКАТ: ПУТУЈЕМО ОГЛЕДИМА КРОЗ ЧАРОБНИ СВЕТ ХЕМИЈЕ

ПРОЈЕКАТ:  Grandm's game

PROJEKAT: LIFE WITH COLORSНАЦИОНАЛНЕ И ЕВРОПСКЕ ОЗНАКЕ КВАЛИТЕТА