Кутак за литерарни тренутак

Датум: 13. Januar 2020 20:30 Категорија: Новости

 
 
Драги љубитељи ,,Кутка за литерарни тренутак”, с великом захвалношћу за трогодишњу подршку у раду, обавештавам вас да ће, почев од јануара 2020. године, ,,Кутак” бити објављиван на посебном сајту.
 
Због техничких проблема на сајту наше школе, морало је да се пронађе ново решење како би се објављивање ,,Кутка” несметано (из почетка) наставило. ,,Кутак” је настао с идејом да се побољша и осавремени васпитно-образовни процес у школи и током три године постојања промовисао је најбоље радове наших ученика, њихову изузетну креативност, истовремено им ширећи видике и уводећи их у нове сфере поезије, културе и науке, богатећи им речник и промовишући читалачку културу.
 
За сваку нову објаву ,,Кутка” на сајт школе биће постављен линк који ће вас водити до садржаја ,,Кутка”. ,,Кутак” ће у сваком тренутку бити доступан на адреси http://kutakzaliterarnitrenutak.mozello.com/ 
 
Верујем да ћемо и у наредним годинама, уређујући и читајући ,,Кутак за литерарни тренутак”, расти заједно у знању, доброти, племенитости делећи оно што нас чини (бољим) људима.

Кликом на овај  линк  можете читати ,,Кутак".
 
                                  Јелена Гавриловић Миликић,
аутор пројекта ,,Кутак за литерарни тренутак”