Ђачки кутак

                                                        

  •   16. X 2013. године симболично је обележен ДАН ЗДРАВЕ ХРАНЕ. Наставник биологије, Живојин Рајковић, са ученицима је припремио реферате о  здравој и правилној исхрани и намирницама које су неопходне у исхрани.


                                                                   
  • ПРОЈЕКАТ ПРОФЕСИОНАЛНЕ ОРЈЕНТАЦИЈЕ спроводи се у ОШ „Радислав Никчевић“ од школске 2011/2012. године. до школске 2013/2014. године ПО је спровођена као изборни предмет, а од ове школске године спроводи се као обавезни предмет. У пројекат су укључени ученици 7. и 8. разреда у Мајуру и Колару, одељењске старешине тих разреда и Тим за ПО. План за реализацију радионица  ПО део је Школског програма за 7. и 8. разред. Радионице се реализују часовима одељењског старешине. На фотографијама је приказана атмосфера са једне од радионица:
    -У СВЕТУ ВРЕДНОСТИ- коју су реализовали ученици 7/1 разреда са својим одељењским старешином Јеленом Гавриловић Миликић.


                                                     
  • Поводом ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ у матичној школи у Мајуру одржан је маскембал ученика млађих разреда и свечани дефиле. Наставник музичке културе, Ненад Ташковић, организовао је изложбу музичких инструмената, дечјих радова, у подручном одељењу у Колару и матичној школи.

                              
        
                                                                          

  • Поводом Дана европских језика у нашој школи организована је приредба за ученике, родитеље и наставнике. У приредби су учествовали ученици од 1. до 8. разреда, а припремали су их наставница француског језика и наставник музичке културе.