Фото галерија

Професионална оријентација

Пројекат Професионалне оријентације спроводи се у ОШ „Радислав Никчевић“ од школске 2011./2012. године. до школске 2013./2014. године ПО је спровођена као изборни предмет, а од ове школске године спроводи се као обавезни предмет. У пројекат су укључени ученици 7. и 8. разреда у Мајуру и Колару, одељењске старешине тих разреда и Тим за ПО. План за реализацију радионица ПО део је Школског програма за 7. и 8. разред. Радионице се реализују на часовима одељењског старешине. На фотографијама је приказана атмосфера са једне од радионица- -У СВЕТУ ВРЕДНОСТИ- коју су реализовали ученици 7/1 разреда са својим одељењским старешином Јеленом Гавриловић Миликић.
Дечја недеља

Поводом дечје недеље у матичној школи у Мајуру одржан је маскембал ученика млађих разреда и свечани дефиле. Наставник музичке културе, Ненад Ташковић, организовао је изложбу музичких инструмената, дечјих радова, у подручном одељењу у Колару и матичној школи.
Дан европских језика

Поводом Дана европских језика у нашој школи организована је приредба за ученике, родитеље и наставнике. У приредби су учествовали ученици од 1. до 8. разреда, а припремали су их наставница француског језика и наставник музичке културе.